Se Ronaldinho vrača v domovino?

Foto: Reuters Kje bo svojo športno pot nadaljeval Ronaldinho? (Foto: Reuters)
Brazilski mediji poročajo, da je Milan sprejel 8 milijonov evrov vredno ponudbo Palmeirasa za nekoč najboljšega nogometaša sveta Ronaldinha. Igralec sam trdi povsem nasprotno.
Oglej si celoten članek

Ronaldinho in njegov brat, ki opravlja tudi vlogo agenta, sta namreč prejšnji teden zatrdila, da bo Brazilec kmalu začel pogovore o podaljšanju sodelovanja z Milanom do leta 2014. Ob tem je tudi Milanov lastnik in italijanski premier Silvio Berlusconi pred kratkim izjavil, da bo Ronaldinho do konca svoje kariere ostal v mestu mode.

Kljub vsem tem besedam pa tudi Milannews.it poroča, da so vodilni možje Palmeirasa le uspeli prepričati glavnega operativca Milana Adriana Gallianija, da sprejme ponudbo za Ronaldinha. Zanimivo, da so Brazilci pred dvema tednoma na svoji spletni strani objavili, da ne nameravajo kupiti nekdanjega nogometaša Barcelone.

V igri tudi LA Galaxy

Ugledna La Gazzetta dello Sport pa celo piše, da se je v celotno sago o nadaljevanju Ronaldinhove kariere vključil tudi ameriški klub Los Angeles Galaxy, ki prav tako nudi 8 milijonov evrov. Spomnimo, da je član zasedbe iz Kalifornije slovit Anglež David Beckham, ki je v zadnjih dveh sezonah kot posojen nogometaš igral v prestolnici Lombardije. Pred koncem prejšnje sezone pa se je Anglež poškodoval in moral celo izpustiti svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.