Šport > Nogomet
17 ogledov

Se Ronaldinho vrača v domovino?

Kje bo svojo športno pot nadaljeval Ronaldinho? (Foto: Reuters) Reuters
Brazilski mediji poročajo, da je Milan sprejel 8 milijonov evrov vredno ponudbo Palmeirasa za nekoč najboljšega nogometaša sveta Ronaldinha. Igralec sam trdi povsem nasprotno.

Ronaldinho in njegov brat, ki opravlja tudi vlogo agenta, sta namreč prejšnji teden zatrdila, da bo Brazilec kmalu začel pogovore o podaljšanju sodelovanja z Milanom do leta 2014. Ob tem je tudi Milanov lastnik in italijanski premier Silvio Berlusconi pred kratkim izjavil, da bo Ronaldinho do konca svoje kariere ostal v mestu mode.

Kljub vsem tem besedam pa tudi Milannews.it poroča, da so vodilni možje Palmeirasa le uspeli prepričati glavnega operativca Milana Adriana Gallianija, da sprejme ponudbo za Ronaldinha. Zanimivo, da so Brazilci pred dvema tednoma na svoji spletni strani objavili, da ne nameravajo kupiti nekdanjega nogometaša Barcelone.

V igri tudi LA Galaxy

Ugledna La Gazzetta dello Sport pa celo piše, da se je v celotno sago o nadaljevanju Ronaldinhove kariere vključil tudi ameriški klub Los Angeles Galaxy, ki prav tako nudi 8 milijonov evrov. Spomnimo, da je član zasedbe iz Kalifornije slovit Anglež David Beckham, ki je v zadnjih dveh sezonah kot posojen nogometaš igral v prestolnici Lombardije. Pred koncem prejšnje sezone pa se je Anglež poškodoval in moral celo izpustiti svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.