Še tretja praznična tekma odpadla zaradi covida-19

Foto: Epa Stadion Turf Moor v Burnleyu.
Foto: Epa Stadion Turf Moor v Burnleyu.
V dneh po Božiču ne bo odigrano kompletno kolo elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Na Otoku so bile v zadnjem obdobju zaradi okužb z novim koronavirusom odpovedane številne nogometne tekme v Premier League, zadnja na seznamu pa je tekma 18. kola med Burnleyjem in Evertonom, ki bi po programu morala biti 26. decembra, so danes zapisale številne tiskovne agencije.

Pred tem je vodstvo elitnega angleškega tekmovanja na tako imenovani "boxing day" odpovedalo tudi tekmi Liverpool - Leeds United in Wolverhampton Wanderers - Watford.

V nedeljo bodo tako na sporedu tekme Manchester City - Leicester City, Norwich City - Arsenal, Tottenham Hotspur - Crystal Palace, West Ham United - Southampton, Aston Villa - Chelsea in Brighton & Hove Albion - Brentford, dan kasneje pa še Newcastle United - Manchester United.

Kritika Gigi Buffon vrgel senco na Cristiana Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.