Vrag je odnesel šalo, te besede ne obetajo nič dobrega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Stanje v ekipi Dallas Mavericks je vse prej kot rožnato.
Oglej si celoten članek

Košarkarjem Dallasa je ob odsotnosti Luke Dončića in Kyrieja Irvinga uspelo prekiniti niz treh zaporednih porazov, vendar pa najnovejše informacije o napredku obeh najboljišh košarkarjev ekipe niso rravno vzpodbudne.

Še posebej zaskrbljujoče je stanje ameriškega branilca, ki ga pestijo bolečine v desnem stopalu. Če je bil Irving do zadnjega vprašljiv za obračun s San Antonio Spurs, pa bi se njegova odsotnost lahko raztegnila na več tednov, na kar je zvezdnik Dallasa namignil v pogovoru s Timom MacMahonom.

Foto: Profimedia Kyrie Irving "Bomo videli, toda v tem trenutku ne izgleda dobro," je priznal 30-letni branilec. "Kar zadeva poškodbo mojega stopala, bo trajalo dlje, kot sem pričakoval. Še vedno spremljamo potek iz dneva v dan, a zagotovo bom potreboval več časa," je dodal.

"Čutim bolečino v predelu palca. Nerodno sem stopil na tekmi z New Orleansom in občutek je bil, kot da bi mi popokali členki. V tej fazi sezone bi bil rad previden, ne želim prehitevati dogodkov. Ves svoj denar služim na nogah, zato se bom s tem raje soočil zdaj kot pa pri štiridesetih," je svoje stališče pojasnil Američan.

Irving bo, kot kaže, v prihodnjih dneh izpustil še več tekem Dallasa, prav tako še vedno ni jasno, kdaj bo po poškodbi stegenske mišice spet nared Luka Dončića. Za povrhu imata težave s poškodbami tudi Christian Wood in Tim Hardaway Jr., zaradi česar bi bili lahko ogrožen celo preboj v končnico. Dallas je trenutno na osmem mestu zahodne konference.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:04 17. Marec 2023.

    2 mladca zamenjati za enega invalida in pri tem ne dobiti skoraj nobene dodatne vrednosti, le odsotnost zaradi poškodb, mi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.