Šef Luke Dončića izredno optimističen

Foto: Profimedia Luka Dončić in Mark Cuban.
Luka Dončić in Mark Cuban.
Cuban upa, da se NBA vrne junija, zdravnik zelo skeptičen.
Oglej si celoten članek

Razmišljanja oziroma ugibanja okoli nadaljevanja košarkarske lige NBA se precej razlikujejo. Medtem ko je na primer lastnik moštva Dallas Mavericks Mark Cuban dejal, da pričakuje vrnitev moštev na parkete v začetku junija, je infektolog Richard Harris mnenja, da je malo možnosti za nadaljevanja prvenstva, četudi bi vse ekipe igrala v istem kraju.

NBA Kljub mesecu dni premora bodo dobili polne plače

Zamisel vodstva lige, da bi vse preostale tekme rednega dela in končnice ekipe po koncu karantene odigrala v Las Vegasu, se zdi Richardu Harrisu malo verjetna. "Nisem prepričan, da bo to možno. Okužbe se bodo še naprej pojavljale in vsake toliko časa bomo imeli nove izbruhe. Predvidevamo, da bomo vrh prvega vala okužb dosegli v naslednjih dveh tednih, nihče pa ne ve, kakšna bo situacija čez nekaj mesecev," je dejal Harris za časopis Houston Chronicle.

Precej bolj optimističen je lastnik moštva, v katerem igra Luka Dončić. "Če se bo vse skupaj obrnilo v pravo smer, upam, da bomo začeli igrati v začetku junija. Vem nekaj malega o znanosti, veliko tudi berem, zato mislim, da so napredki dovolj veliki, da lahko začnemo razmišljati o povratku na parkete. Seveda se vsi zavedamo, da bomo v prvi fazi igrali pred praznimi tribunami," je dejal Cuban v videokonferenci v Dallasu.

Foto: Epa mark cuban

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.