Šeglova z mladinskim rekordom četrta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenski plavalci nadaljujejo z dobro predstavo na mladinskem evropskem prvenstvu na Madžarskem.
Oglej si celoten članek

Potem, ko sta Tina Čelik in Tara Vovk v sredo osvojili zlato in srebro na 50 prsno, je bila v četrtek blizu stopničkam Ravenčanka Janja Šegel, ki se je na koncu morala zadovoljiti s četrtim mestom in novim mladinskim rekordom 55,58 na 100 prosto.

Šeglova je medaljo zgrešila za 15 stotink sekunde, ne gre pa spregledati, da je 15-letna Korošica tekmovala s tudi dve leti starejšimi tekmicami.

V lepi luči sta se predstavili tudi Olimpijina Neža Klančar z 2:30,70 in Tara Vovk iz PK Ljubljana z 2:30,98 na 200 m prsno. V polfinalu sta osvojili četrto in peto mesto, obe pa sta bili hitrejši od starega slovenskega mladinskega rekorda.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.