Seksi reporterka tarča nogometašev

Foto: Žurnal24 Ines Sainz Tyler Everett Foto: Žurnal24 Ines Sainz Michael Toudouze Charlie Johnson Foto: Žurnal24 Ines Sainz Foto: Žurnal24 Ines Sainz Foto: Žurnal24 Ines Sainz Foto: Žurnal24 Ines Sainz Foto: Žurnal24 Ines Sainz
Snemanje intervjuja za mehiško Azteca TV se ni končalo dobro za novinarko Ines Sainz. Nogometaši New York Jetsov so jo vabili v slačilnice in jo ciljali z žogo. Je bila oblečena seksi? Sploh ne!
Oglej si celoten članek

"Bila sem oblečena dostojno, tako kot na fotografiji," je dejala mehiška reporterka Ines Sainz po tem, ko je objavila svoje fotografije z obiska ekipe ameriškega nogometa New York Jets. Seksi Mehičanka je, tako kot že nekajkrat, s svojim izzivalnim stasom prišla na snemanje intervjuja z Markom Sanchezom, a vse se ni izteklo po njenih željah.

"Pridi k nam v slačilnico!" so ji klicali igralci Jetsov in pristavili še nekaj sladkih besed, za nameček pa ji metali žogo. Predstavnik za odnose z javnostmi pri newyorškem klubu je že obljubil, da bodo po preiskavi kaznovali krivce, Sainzovi pa se je opravičil tudi lastnik kluba s pomenljivim imenom – Woody Johnson.

"Takoj sem jo poklical. Take dogodke jemljemo zelo resno. Novinarji se morajo, ne glede na spol, dobro počutiti v prostorih kluba, na stadionu in okoli njega," je povedal Johnson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.