Šport
18 ogledov

Seksi reporterka tarča nogometašev

Ines Sainz Tyler Everett
1/7
Žurnal24 main
Snemanje intervjuja za mehiško Azteca TV se ni končalo dobro za novinarko Ines Sainz. Nogometaši New York Jetsov so jo vabili v slačilnice in jo ciljali z žogo. Je bila oblečena seksi? Sploh ne!

"Bila sem oblečena dostojno, tako kot na fotografiji," je dejala mehiška reporterka Ines Sainz po tem, ko je objavila svoje fotografije z obiska ekipe ameriškega nogometa New York Jets. Seksi Mehičanka je, tako kot že nekajkrat, s svojim izzivalnim stasom prišla na snemanje intervjuja z Markom Sanchezom, a vse se ni izteklo po njenih željah.

"Pridi k nam v slačilnico!" so ji klicali igralci Jetsov in pristavili še nekaj sladkih besed, za nameček pa ji metali žogo. Predstavnik za odnose z javnostmi pri newyorškem klubu je že obljubil, da bodo po preiskavi kaznovali krivce, Sainzovi pa se je opravičil tudi lastnik kluba s pomenljivim imenom – Woody Johnson.

"Takoj sem jo poklical. Take dogodke jemljemo zelo resno. Novinarji se morajo, ne glede na spol, dobro počutiti v prostorih kluba, na stadionu in okoli njega," je povedal Johnson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.