"Seksi se počutim taka, kot sem"

Foto: Žurnal24 Mlajša Williamsova se s svojo postavo ne obremenjuje več. (Foto: EPA)
Menite, da slavni, uspešni in bogati nimajo težav s kompleksi? Napaka. Pripoved Serene Williams razkriva, kaj je svetovni teniški številki ena dolga leta kazilo samopodobo. Zdaj pa nič več.
Oglej si celoten članek

 

Serena je pretekli konec tedna prišla do svojega četrtega naslova v Wimledonu. Nekaj njenih atributov, predvsem modnih, si lahko ogledate v galeriji.

"Dolgo se nisem sprijaznila z dejstvom, da nisem kot moja sestra. Venus ima telo kot fotomodel, jaz pa imam bujne obline – velike prsi in ogromno zadnjico. Dokler sva odraščali, sem si vedno želela biti kot ona. Nosila sem njene obleke, vse dokler mi nekega dne niso postale premajhne," je pripovedovala Serena Williams, 29-letna Američanka, po osvojenem Wimbledonu.

"Veliko časa sem potrebovala, da sem se sprijaznila s svojo postavo. Zdaj se zavedam svojih posebnosti in se počutim seksi taka, kot sem," je dejala mlajša od sester Williams in izdala še svoj najljubši čar: "To je moj nasmeh! Ta prikazuje celotno osebnost." Mlajša Williamsova se je pred časom v Evinem kostumu fotografirala za znano ameriško revijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.