Šport
43 ogledov

"Seksi se počutim taka, kot sem"

Mlajša Williamsova se s svojo postavo ne obremenjuje več. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Menite, da slavni, uspešni in bogati nimajo težav s kompleksi? Napaka. Pripoved Serene Williams razkriva, kaj je svetovni teniški številki ena dolga leta kazilo samopodobo. Zdaj pa nič več.

 

Serena je pretekli konec tedna prišla do svojega četrtega naslova v Wimledonu. Nekaj njenih atributov, predvsem modnih, si lahko ogledate v galeriji.

"Dolgo se nisem sprijaznila z dejstvom, da nisem kot moja sestra. Venus ima telo kot fotomodel, jaz pa imam bujne obline – velike prsi in ogromno zadnjico. Dokler sva odraščali, sem si vedno želela biti kot ona. Nosila sem njene obleke, vse dokler mi nekega dne niso postale premajhne," je pripovedovala Serena Williams, 29-letna Američanka, po osvojenem Wimbledonu.

"Veliko časa sem potrebovala, da sem se sprijaznila s svojo postavo. Zdaj se zavedam svojih posebnosti in se počutim seksi taka, kot sem," je dejala mlajša od sester Williams in izdala še svoj najljubši čar: "To je moj nasmeh! Ta prikazuje celotno osebnost." Mlajša Williamsova se je pred časom v Evinem kostumu fotografirala za znano ameriško revijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.