Selektor Namibije odstopil zaradi groženj s smrtjo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Švedski trener Roger Palmgren je odstopil z mesta namibijskega selektorja po zgolj mesecu dni, saj je bil deležen številnih groženj s smrtjo.
Oglej si celoten članek

Švedski nogometni strokovnjak Roger Palmgren je Namibijo prevzel 2. maja in jo do zdaj vodil le na dveh tekmah, obe pa sta se končali z izidom 0:0. Šlo je za prijateljsko tekmo proti Zambiji in kvalifikacijsko za SP proti Malaviju prejšnji teden.

Očitno sta bila omenjena rezultata dovolj, da se je Šved močno zameril nekaterim v namibijskem nogometu, saj je trener iz Skandinavije prejel številne grožnje s smrtjo, ki so ga očitno dovolj vznemirile, da je odstopil s svojega položaja.

Namibija v sredo gosti afriške prvake Nigerijo, zmaga pa je za ohranitev možnosti za uvrstitev na SP v Brazilijo nujna. Dva kroga pred koncem kvalifikacij vodi Nigerija, ki ima štiri točke prednosti pred Namibijo, na prvenstvo pa se uvrsti zgolj zmagovalec skupine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.