Šport > Nogomet
16 ogledov

Selektor Namibije odstopil zaradi groženj s smrtjo

Namibija reprezentanca Reuters
Švedski trener Roger Palmgren je odstopil z mesta namibijskega selektorja po zgolj mesecu dni, saj je bil deležen številnih groženj s smrtjo.

Švedski nogometni strokovnjak Roger Palmgren je Namibijo prevzel 2. maja in jo do zdaj vodil le na dveh tekmah, obe pa sta se končali z izidom 0:0. Šlo je za prijateljsko tekmo proti Zambiji in kvalifikacijsko za SP proti Malaviju prejšnji teden.

Očitno sta bila omenjena rezultata dovolj, da se je Šved močno zameril nekaterim v namibijskem nogometu, saj je trener iz Skandinavije prejel številne grožnje s smrtjo, ki so ga očitno dovolj vznemirile, da je odstopil s svojega položaja.

Namibija v sredo gosti afriške prvake Nigerijo, zmaga pa je za ohranitev možnosti za uvrstitev na SP v Brazilijo nujna. Dva kroga pred koncem kvalifikacij vodi Nigerija, ki ima štiri točke prednosti pred Namibijo, na prvenstvo pa se uvrsti zgolj zmagovalec skupine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.