Ronaldo znorel po koncu tekme, selektor pojasnil, kaj se je zgodilo

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvi zvezdnik portugalske izbrane vrste naj bi bil po bolečem porazu s Srbijo besen na selektorja Fernanda Santosa.
Oglej si celoten članek

Srbska nogometna reprezentanca je na gostovanju v Lizboni v dramatičnem slogu premagala Portugalsko (1:2) in si zagotovila neposredno uvrstitev na SP 2022.

Portugalcem bi za potrditev prvega mesta v skupini zadostoval že remi, a je njihove sanje z golom v 90. minuti razblinil Aleksandar Mitrović. Evropski prvaki iz leta 2016 si bodo tako vstopnico v Katar poskušali priigrati v dodatnih kvalifikacijah.

Po tekmi je bila veliko pozornosti deležna nenavadna komunikacija med Cristianom Ronaldom in portugalskim strategom Fernandom Santosom. Ta je želel napadalcu Manchester Uniteda čestitati za prikazano na zelenici, a je po burni reakciji zvezdnika hitro odkorakal nazaj, od koder je prišel.

Foto: Epa ronaldo S posnetka je razvidno, da je Ronaldo povzdignil svoj glas in jezno gestikuliral z rokami, kar je sprožilo namigovanja, da ni bil zadovoljen z nekaterimi taktičnimi odločitvami.

Santos je na novinarski konferenci to zanikal in zatrdil, da Ronaldova jeza ni bila uperjena proti njemu. "Drugemu nogometašu je razlagal, da je v Srbiji dosegel zadetek v zadnji minuti, vendar ga sodniki niso priznali. Njegov izbruh je povsem razumljiv, bil je jezen," je povedal Santos.

Ronaldo še vedno ni prebolel famoznega zadetka na kvalifikacijski tekmi v Beogradu, kjer je ob odsotnosti videotehnologije VAR ostalo pri delitvi točk med Srbijo in Portugalsko (2:2), čeprav je bila sodniška napaka zelo očitna. Več o tem TUKAJ.

Video Ronaldo po usodni napaki sodnika ponorel in odkorakal z igrišča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.