Šport > Nogomet
3273 ogledov

Ronaldo znorel po koncu tekme, selektor pojasnil, kaj se je zgodilo

ronaldo Epa
Prvi zvezdnik portugalske izbrane vrste naj bi bil po bolečem porazu s Srbijo besen na selektorja Fernanda Santosa.

Srbska nogometna reprezentanca je na gostovanju v Lizboni v dramatičnem slogu premagala Portugalsko (1:2) in si zagotovila neposredno uvrstitev na SP 2022.

Portugalcem bi za potrditev prvega mesta v skupini zadostoval že remi, a je njihove sanje z golom v 90. minuti razblinil Aleksandar Mitrović. Evropski prvaki iz leta 2016 si bodo tako vstopnico v Katar poskušali priigrati v dodatnih kvalifikacijah.

Po tekmi je bila veliko pozornosti deležna nenavadna komunikacija med Cristianom Ronaldom in portugalskim strategom Fernandom Santosom. Ta je želel napadalcu Manchester Uniteda čestitati za prikazano na zelenici, a je po burni reakciji zvezdnika hitro odkorakal nazaj, od koder je prišel.

ronaldo | Avtor: Epa Epa
S posnetka je razvidno, da je Ronaldo povzdignil svoj glas in jezno gestikuliral z rokami, kar je sprožilo namigovanja, da ni bil zadovoljen z nekaterimi taktičnimi odločitvami.

Santos je na novinarski konferenci to zanikal in zatrdil, da Ronaldova jeza ni bila uperjena proti njemu. "Drugemu nogometašu je razlagal, da je v Srbiji dosegel zadetek v zadnji minuti, vendar ga sodniki niso priznali. Njegov izbruh je povsem razumljiv, bil je jezen," je povedal Santos.

Ronaldo še vedno ni prebolel famoznega zadetka na kvalifikacijski tekmi v Beogradu, kjer je ob odsotnosti videotehnologije VAR ostalo pri delitvi točk med Srbijo in Portugalsko (2:2), čeprav je bila sodniška napaka zelo očitna. Več o tem TUKAJ.

Cristiano Ronaldo Srbija Portugalska Video Šport Ronaldo po usodni napaki sodnika ponorel in odkorakal z igrišča

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice