Selektor Srbije? "Nikoli ne reci nikoli"

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbija je po porazu na zadnji tekmi kvalifikacij proti Sloveniji v Ljudskem vrtu ostala brez selektorja. Vladimir Petrović - Pižon je odstopil, Nogometna zveza Srbije pa še ni našla primernega naslednika. V kombinacijah se je znašel tudi Robert Prosinečki.
Oglej si celoten članek

Nekdanji odlični hrvaški nogometaš Robert Prosinečki se ob mnogih drugih imenih v zadnjih dneh v srbskih medijih pojavlja kot morebitni naslednik Vladimirja Petrovića - Pižona. "Veliki žuti" odlično pozna razmere v srbskem nogometu, saj sedi na klopi Crvene zvezde. Nekdanji igralec Barcelone in Real Madrida je v nedeljo gostoval v spletni klepetalnici srbskega Žurnala. Eno od mnogih vprašanj se je nanašalo tudi na govorice o morebitnem prevzemu srbske reprezentance. "O tem nisem razmišljal, čeprav se je o tem veliko govorilo. Ne bojim se ničesar, sem optimist in verjamem, da je lahko še boljše. Delo selektorja se razlikuje od tistega v klubu. Sprva se želim dokazati v Crveni zvezdi. Tudi Capello pri 42 letih ni sanjal, da bo selektor Anglije. Trenutno razmišljam le o Crveni zvezdi, a nikoli ne reci nikoli," je dejal Prosinečki in si pustil odprta vrata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.