Šport > Nogomet
19 ogledov

Selektor Srbije? "Nikoli ne reci nikoli"

Robert Prosinečki EPA
Srbija je po porazu na zadnji tekmi kvalifikacij proti Sloveniji v Ljudskem vrtu ostala brez selektorja. Vladimir Petrović - Pižon je odstopil, Nogometna zveza Srbije pa še ni našla primernega naslednika. V kombinacijah se je znašel tudi Robert Prosinečki.

Nekdanji odlični hrvaški nogometaš Robert Prosinečki se ob mnogih drugih imenih v zadnjih dneh v srbskih medijih pojavlja kot morebitni naslednik Vladimirja Petrovića - Pižona. "Veliki žuti" odlično pozna razmere v srbskem nogometu, saj sedi na klopi Crvene zvezde. Nekdanji igralec Barcelone in Real Madrida je v nedeljo gostoval v spletni klepetalnici srbskega Žurnala. Eno od mnogih vprašanj se je nanašalo tudi na govorice o morebitnem prevzemu srbske reprezentance. "O tem nisem razmišljal, čeprav se je o tem veliko govorilo. Ne bojim se ničesar, sem optimist in verjamem, da je lahko še boljše. Delo selektorja se razlikuje od tistega v klubu. Sprva se želim dokazati v Crveni zvezdi. Tudi Capello pri 42 letih ni sanjal, da bo selektor Anglije. Trenutno razmišljam le o Crveni zvezdi, a nikoli ne reci nikoli," je dejal Prosinečki in si pustil odprta vrata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.