Šeliga podaljšal z Olimpijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nogometni klub Olimpija Ljubljana in vratar Aleksander Šeliga sta sklenila novo triletno pogodbo, s katero je 33-letni Celjan klubu obljubil zvestobo do konca sezone 2015/16, so danes sporočili iz kluba.
Oglej si celoten članek

Izkušeni vratar je bil dolgo član slovenske reprezentance, v preteklosti pa je nosil tudi dres češke Slavie iz Prage in nizozemske Sparte iz Rotterdama, od koder je pred dobrim letom in pol tudi prišel v Ljubljano.

"Zelo sem zadovoljen, ker bom kariero nadaljeval v Ljubljani. Vodstvo kluba mi je s to novo, dolgoročno pogodbo pokazalo veliko mero zaupanja, kar si štejem v čast. Motivov za nadaljevanje športne poti mi ne manjka. Ko sem podpisoval pogodbo, sem si zaželel, da se zelo približamo državnim pravkom ali jih celo prehitimo," je ob sklenitvi dogovora dejal Šeliga.

Izkušeni čuvaj mreže je v slovenski ligi debitiral že leta 1997, v majici Celja in Olimpije pa je v ligi odigral že 202 tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.