Šport > Nogomet
10 ogledov

Šeliga podaljšal z Olimpijo

Olimpija je dobila najtežje potrebovano okrepitev – v golu. (Foto: MC NZS.si) Žurnal24 main
Nogometni klub Olimpija Ljubljana in vratar Aleksander Šeliga sta sklenila novo triletno pogodbo, s katero je 33-letni Celjan klubu obljubil zvestobo do konca sezone 2015/16, so danes sporočili iz kluba.

Izkušeni vratar je bil dolgo član slovenske reprezentance, v preteklosti pa je nosil tudi dres češke Slavie iz Prage in nizozemske Sparte iz Rotterdama, od koder je pred dobrim letom in pol tudi prišel v Ljubljano.

"Zelo sem zadovoljen, ker bom kariero nadaljeval v Ljubljani. Vodstvo kluba mi je s to novo, dolgoročno pogodbo pokazalo veliko mero zaupanja, kar si štejem v čast. Motivov za nadaljevanje športne poti mi ne manjka. Ko sem podpisoval pogodbo, sem si zaželel, da se zelo približamo državnim pravkom ali jih celo prehitimo," je ob sklenitvi dogovora dejal Šeliga.

Izkušeni čuvaj mreže je v slovenski ligi debitiral že leta 1997, v majici Celja in Olimpije pa je v ligi odigral že 202 tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.