Šeliga z Olimpijo po naslov

Foto: Dejan Mijović Aleksandru Šeligi je zeleno-bela kombinacija dobra znanka - iz reprezentance. (F
Za zdaj pri nogometaših Olimpije, kar zadeva novince, najbolj odmeva ime Aleksandra Šelige. Izkušeni bivši član Celja, Slavije in Sparte ima z zeleno-belimi najvišje cilje.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem vesel, da sem se dogovoril z Olimpijo, vemo, kaj ta klub pomeni v Sloveniji in kaj pomeni igrati zanj," so bile prve besede vratarja Aleksandra Šelige po podpisu dveletne pogodbe z Olimpijo. Nova številka ena zmajev se veseli novih izzivov. "Navijačem lahko obljubim, da bom vedno dal  vse od sebe. Imam pa tudi skrito željo, z Olimpijo želim osvojiti naslov državnega prvaka, ki ga še nimam," pravi 31-letni občasni reprezentant, ki je za slovensko izbrano vrsto igral enkrat.

Šeliga je v slovenski ligi v majici Celja zbral 189 tekem, v tujini pa je bil član praške Slavije in zadnji dve sezoni nizozemske Sparte iz Rotterdama. Prvo leto v deželi tulipanov je bilo zanj zelo uspešno, s pravkar minulo sezono pa ne more biti zadovoljen. "V sezoni 2009/10 sem branil dobro, odigral 35 tekem, potem pa je prišla slabša sezona, v kateri sem imel tudi težave s poškodbo in sem bil nekaj časa odsoten. Zdaj si želim obrniti nov list v karieri," poudarja. Nov list za Aleksandra se obeta tudi v zasebnem življenju, saj že ta mesec pričakuje drugega otroka. Dveletni sin Lukas bo dobil sestrico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.