"Sem na nivoju Ronalda in Messija, nagrada bi morala biti moja"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Francoski nogometni zvezdnik Antoine Griezmann je razočaran nad izborom Fife, ker ga ni med trojico nominiranih za nagrado "Best".
Oglej si celoten članek

Eden izmed najboljših nogometašev sveta, Antoine Griezmann, je ponovno kritiziral Fifo, ker se ni uvrstil v ožji izbor za nogometaša leta.

V ožjem izboru za Fifino nagrado "Best" so se namreč znašli Cristiano Ronaldo, Luka Modrić ter Mohamed Salah. Griezmann je v razgovoru za AS izjavil, da bi si to nagrado zaslužil on, saj je imel uspešnejšo sezono, kot pa od omenjena trojica ter da upa, da bo dobil dosti pomembnejše priznanje - "Zlato žogo".

"Francija je svetovni prvak, na Mundialu smo odlično opravili svojo nalogo, na tekmovanju pod okriljem Fife, tako da bi moral biti nekdo od nas Francozov v ožjem izboru. To bi lahko bil Kante, Mbappe, Varane ali pa recimo jaz, ki sem poleg naslova svetovnega prvaka v tem letu osvojil še Evropsko ligo ter Evropski Superpokal! " je za AS potarnal Griezmann.

V svojem intervjuju je nato pojasnjeval, da verjame, da je že na nivoju Ronalda in Lionela Messija ter da upa, da bo na koncu leta prejel prestižno nagrado "Zlata žoga", ki jo podeljuje France Football. "Imam še tri mesece, da se izkažem. Z napornim delom lahko osvojim Zlato žogo, za katero vsekakor menim, da je pomembnejša nagrada od Fifine," je zaključil zvezdnik madridskega Atletica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:55 20. September 2018.

    MARŠ cigo jedan francoski. V finalu SP-ja je bil padavičar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.