Senzacija v ZDA, želi si nastopiti v formuli 1

Foto: instagram
Foto: instagram
V ameriškem dirkaškem športu ima vse bolj vidno vlogo tudi dirkačica Lindsay Brewer.
Oglej si celoten članek

Ameriška avtomobilistična serija IndyCar ima novo senzacijo. To je 25-letna ameriška dirkačica Lindsay Brewer, ki je veliko navijačev pridobila z rednimi objavami na socialnih omrežjih in atraktivnim videzom. Na Instagramu ima na primer 2,1 milijona sledilcev. Trenutna sice nastopa v seriji USF Pro2000, tretjem razredu razvojnega programa Road to Indy, ki najboljšim z dirkaškimi štipendijami pomaga do sedežev v dirkalnikih serije IndyCar. 

Ljubezen do avtomobilističnega športa je Lindsay Brewer odkrila šele pri enajstih letih, ko se je na rojstnodnevni zabavi preizkusila v kartingu. V intervjuju za  'Racers Behind The Helmet' je za svojega idola označila sedemkratnega svetovnega prvaka formule 1 Lewisa Hamiltona.

"Moji vzorniki so Hamilton in Andrettijevi (znana ameriška dirkaška družina; op.p.). Sem velika navijačica Lewisa in Romaina Grosjeana, ki je prestopil v serijo IndyCar in opravlja odlično delo pri rasti tega športa," je izjavila Brewrjea.

Tudi sama bi se rada preizkusila v formuli 1, vendar bi bil preboj v najelitnejši avtomobilistični šport pravi čudež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:06 28. Marec 2023.

    Bodo uvedli ženske kvote, ne glede na sposobnosti in IQ - kot v politiki in gospodarstvu! Samo da je babnca, …

  • 16:54 28. Marec 2023.

    Zakaj pa ne. Tudi pri nas je bila ena pogumna pa ne vem, če še dirka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.