Serena preživela napad Putincove

Foto: EPA
Foto: EPA
Prva igralka sveta Serena Williams se je uvrstila v polfinale Roland Garrosa, kjer se bo pomerila z Nizozemko Kiki Bertens.
Oglej si celoten članek

Prva nosilka Serena Williams je po izgubljenem prvem nizu proti nepostavljeni Kazahstanki Julii Putincovi v drugem nizu odbila napad nasprotnice, ki je imela pri izidu 4:4 break žogo. Američanka se je pobrala, dobila drugi niz, v tretjem pa deklasirala tekmico (5:7, 6:4, 6:1).

Williamsova se bo v polfinalu pomerila z nepostavljeno Nizozemko Kiki Bertens, ta je osmo nosilko, Švicarko Timeo Bacsinsky, odpravila v dveh nizih (7:5, 6:2). Bertensova je postala prva Nizozemka, ki se je v Parizu prebila v polfinale po letu 1971.

Drugi polfinalni par med posameznicami je Garbine Muguruza - Samantha Stosur.

OP Francije, četrtfinale (Ž):

Serena Williams (ZDA/1) - Julia Putinceva (Kaz) 5:7, 6:4, 6:1
Kiki Bertens (Niz) - Timea Bacsinsky (Švi/8) 7:5, 6:2
Garbine Muguruza (Špa/8) - Shelby Rogers (ZDA) 7:5, 6:3
Samantha Stosur (Avs/21) - Cvetana Pironkova (Bol) 6:4, 7:6 (6)

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.