Serena ujela tatu

Foto: EPA
Foto: EPA
Sereni Williams je nepridiprav želel ukrasti telefon, a ga je teniška igralka po krajšem lovu ujela.
Oglej si celoten članek

"Včeraj se mi je ob večerji zgodila neverjetna stvar," je na facebook strani svojim navijačem sporočila Serena Williams. "Nek moški je zagrabil moj telefon in 'hitro' odšel. Ne da bi razmišljala, sem reagirala. Skočila sem na noge, se zapodila za njim (preskočila stol ali dva) in ga nato hitro ujela," je še razložila 34-letna teniška igralka.

"Z grozečim, a vseeno z najbolj mirnim glasom, ki sem ga zmogla, sem ga prijazno vprašala, ali je po nesreči vzel napačen telefon. Zatikalo se mu je, tega ni pričakoval. Nato je le izdavil 'res je, notri je bila prava zmeda. Očitno sem res storil napako'," je še razložila 21-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam.

Ob vrnitvi v lokal je doživela gasen aplavz ('standing ovation'), ki so ji ga namenili ostali gostje restavracije. Serena je svoj podvig opisala kot "zmago za vse ženske" in dokaz, "da se lahko vsakdo upre nasilnežem".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.