Šport
8 ogledov

Serena ujela tatu

Serena Williams EPA
Sereni Williams je nepridiprav želel ukrasti telefon, a ga je teniška igralka po krajšem lovu ujela.

"Včeraj se mi je ob večerji zgodila neverjetna stvar," je na facebook strani svojim navijačem sporočila Serena Williams. "Nek moški je zagrabil moj telefon in 'hitro' odšel. Ne da bi razmišljala, sem reagirala. Skočila sem na noge, se zapodila za njim (preskočila stol ali dva) in ga nato hitro ujela," je še razložila 34-letna teniška igralka.

"Z grozečim, a vseeno z najbolj mirnim glasom, ki sem ga zmogla, sem ga prijazno vprašala, ali je po nesreči vzel napačen telefon. Zatikalo se mu je, tega ni pričakoval. Nato je le izdavil 'res je, notri je bila prava zmeda. Očitno sem res storil napako'," je še razložila 21-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam.

Ob vrnitvi v lokal je doživela gasen aplavz ('standing ovation'), ki so ji ga namenili ostali gostje restavracije. Serena je svoj podvig opisala kot "zmago za vse ženske" in dokaz, "da se lahko vsakdo upre nasilnežem".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.