Serena Williams: "Ti si lažnivec! Lopov!"

Foto: Profimedia
Američanka je bila zelo nervozna tekom finala letošnjega US Opena. Svojo jezo je sprostila nad sodnikom Carlosom Ramosom.
Oglej si celoten članek

Serena Williams je v finalu US Opena proti Naomi Osaki doživela težek poraz. Japonka je s 6:2, 6:4 prišla do zgodovinske zmage in postala prvakinja US Opena, medtem ko je izrazita favoritinja Williamsova doživela enega izmed najbolj bolečih porazov v karieri.

Ganljiv prizor Mlada Japonka na kolena spravila svojo vzornico

Američanka je bila zelo nervozna tekom celotnega dvoboja, dobila je tudi kazen zaradi prerekanja s sodnikom, katerega je oklicala za lopova.

Osvajalka 23 grand slam naslovov se nikakor ni mogla umiriti, tako da je moral posredovati celo nadzornik tekme

Vse se je zakuhalo, ko je sodnik Carlos Ramos zaradi uničenja loparja odvzel Sereni točko. Slednja si je namreč pred tem že prislužila opomin zaradi nasvetov, ki jih je tekom dvoboja prejemala s strani trenerja. Serena je nato popolnoma izgubila živce.

"Ni prav, da napadaš moj karakter! Dolžan si mi opravičilo! Dokler si živ, ne boš nikoli več na istem igrišču z menoj! Ti si lažnivec! Dožan si mi opravičilo! Povej, da ti je žal! Ukradel si mi točko! Tudi lopov si!" je norela Serena.

Zaradi tega je bila Sereni odvzeta tudi igra, Osaka pa je mirno pripeljala dvoboj h koncu. Williamsova je nato odbila rokovanje s sodnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:42 10. September 2018.

    Po riti se vidi koliko ima kdo pameti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.