Šport
2289 ogledov

Serena Williams: "Ti si lažnivec! Lopov!"

Serena Williams
Američanka je bila zelo nervozna tekom finala letošnjega US Opena. Svojo jezo je sprostila nad sodnikom Carlosom Ramosom.

Serena Williams je v finalu US Opena proti Naomi Osaki doživela težek poraz. Japonka je s 6:2, 6:4 prišla do zgodovinske zmage in postala prvakinja US Opena, medtem ko je izrazita favoritinja Williamsova doživela enega izmed najbolj bolečih porazov v karieri.

Naomi in Serena Ganljiv prizor Šport Mlada Japonka na kolena spravila svojo vzornico

Američanka je bila zelo nervozna tekom celotnega dvoboja, dobila je tudi kazen zaradi prerekanja s sodnikom, katerega je oklicala za lopova.

Osvajalka 23 grand slam naslovov se nikakor ni mogla umiriti, tako da je moral posredovati celo nadzornik tekme

Vse se je zakuhalo, ko je sodnik Carlos Ramos zaradi uničenja loparja odvzel Sereni točko. Slednja si je namreč pred tem že prislužila opomin zaradi nasvetov, ki jih je tekom dvoboja prejemala s strani trenerja. Serena je nato popolnoma izgubila živce.

"Ni prav, da napadaš moj karakter! Dolžan si mi opravičilo! Dokler si živ, ne boš nikoli več na istem igrišču z menoj! Ti si lažnivec! Dožan si mi opravičilo! Povej, da ti je žal! Ukradel si mi točko! Tudi lopov si!" je norela Serena.

Zaradi tega je bila Sereni odvzeta tudi igra, Osaka pa je mirno pripeljala dvoboj h koncu. Williamsova je nato odbila rokovanje s sodnikom.

Komentarjev 1
  • leonardo 10:42 10.september 2018.

    Po riti se vidi koliko ima kdo pameti!

Sorodne novice