Šešok: Fibo vodijo tretjerazredni uradniki

Foto: Žurnal24 sesok_main_bobo Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Predsednik KZS Dušan Šešok je po tekmi za tretje mesto med Slovenijo in Grčijo na EP besnel, saj meni, da smo s kakovostjo lahko tudi evropski prvak, ampak Fiba nam tega ne bo dovolila.
Oglej si celoten članek
Bomo kdaj osvojili kolajno?
Nikoli. S kakovostjo smo lahko tudi evropski prvak, ampak Fiba nam tega ne bo dovolila. Prišli smo do polfinala, ampak čez pa nam niso pustili. Države kot so Španija in Grčija delegirajo celotno Fibo, tam pa sedijo tretjerazredni uradniki, ki le delajo kar jim je naročeno.

Kaj se da storiti?
Nič. Morda le, da se nekaj spremeni na skupščini Fibe. Vsako leto poslušamo poročilo o sojenju, nato pa vsa dvorana ploska. To se bo spremenilo. Jaz sam bom postavil nekaj vprašanj o sojenju.

Kaj menite o reprezentanci?

Čestitam fantom. Tako kot so nas tokrat pokradli, niso mogli zmagati. Tudi sistem, ki nekomu, da na voljo 30 ur več počitka, ni pravičen. Ampak ti norci na Fibi tega ne vidijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.