Šest kandidatov za zlato žogo

Foto: EPA andres iniesta Foto: EPA sergio ramos Foto: EPA neymar Foto: EPA paulinho Foto: EPA luis suarez Foto: EPA andrea pirlo
Za naziv najboljšega nogometaša Pokala konfederacij se potegujejo Andrés Iniesta, Sergio Ramos, Neymar, Paulinho, Andrea Pirlo in Luis Suárez.
Oglej si celoten članek

Mednaroda nogometna zveza (Fifa) je objavila seznam kandidatov, ki se potegujejo za naziv najboljšega nogometaša Pokala konfederacij 2013. Med šestimi nominiranci sta dva španska reprezentanta, Sergio Ramos in Andrés Iniesta, Brazilca Neymar in Paulinho, Italijan Andrea Pirlo in Urugvajec Luis Suárez.

Iniesta, ki je bil izbran za najboljšega nogometaša tekme proti Urugvaju, se je ponovno izkazal kot eden izmed ključnih igralcev na velikem turnirju. Dvakratni nominiranec za Ballon d'Or je bil lani izglasovan za najboljšega nogometaša Evropskega prvenstva. Sergio Ramos je steber obrambe španske reprezentance in Real Madrida.

Neymar je v letošnjem tekmovanju Pokala konfederacij dosegel tri zadetke in bil dvakrat imenovan za najboljšega nogometaša tekme. Zmagovalca do določilo glasovanje, ki se ga bodo udeležili novinarji z vsega sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.