Sestri Fabjan uspešni na Finskem

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenski odbojkarici na mivki, Erika in Simona Fabjan, sta na Paf Open turnirju FIVB svetovne serije na Finskem na predzadnjem svetovnem tekmovanju, odigranem v Evropi, zasedli končno 17. mesto.
Oglej si celoten članek

Sporočilo za javnost št

Drugi slovenski dvojici, Andreji Vodeb in Martini Jakob, z enakim izkupičkom v kvalifikacijah (zmaga in poraz) ni uspel preboj med elito.
Fabjanovi sta si nastop v glavnem delu turnirja med najboljšimi dvojicami sveta zagotovili po zmagi in porazu v kvalifikacijah, kar sicer ne bi zadostovalo za napredovanje, a so na njuno srečo nastop odpovedale druge – neposredno uvrščene ekipe. Eriki in Simoni žreb ni bil najbolj naklonjen, saj sta jima že v 1. kolu na nasprotni strani mreže stali peti nosilki, Maria Clara Rufino/Carolina Salgado iz Brazilije, ki sta slovenski igralki premagali z 2:0. Sestri Fabjan sta nato v repasažu ugnali Rusinji Mario Bratkovo/Evgenio Ukolovo z 2:1, nato pa sta z 2:1 morali premoč priznati avstralskemu paru Louise Bawden/Becchara Palmer. Zanimivo, Fabjanovi sta, upoštevajoč kvalifikacijski del, na Finskem odigrali kar štiri tekme (dva poraza, dve zmagi), katerih zmagovalec je bil znan šele v 3. nizu. NEKAJ UTRINKOV S FINSKE NAJDETE V GALERIJI.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.