V severnem Londonu infarkten obračun lokalnih rivalov

Foto: Epa
Foto: Epa
S tekmama v Liverpoolu in Londonu se je končalo četrto kolo elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Emirates je Arsenal pričakal sosednji Tottenham. V severnolondonskem derbiju zmagovalca ni bilo (2:2), srečanje pa je, kot ponavadi, prineslo veliko razburjenja.

Po prvem polčasu je kazalo na zmago gostov, ki so vodili z 0:2. Že v uvodu srečanja je odbito žogo v mrežo potisnil Christian Eriksen, v 40. minuti je z bele točke prednost povišal Harry Kane. "Topničarji" so še pred odmorom uspeli znižati, lepo je zaključil Alexandre Lacazette.

Drugi polčas je bil v znamenju napadov Arsenala. Le-te je kronal Pierre-Emerick Aubameyang v 71. minuti in domačinom prinesel remi.

Ekstremna zamuda Slovenski zvezdnik izlil bes na Adrio Airways

V edini preostali nedeljski tekmi je Everton doma ugnal Wolverhampton (3:2) in se utrdil v zgornji polovici lestvice.

Že v soboto je vodilni Liverpool v gosteh premagal Burnley (0:3) in ostal edina stoodstotna ekipa prvenstva. Branilec naslova Manchester City je gladko nadigral Brighton (4:0) in ima še naprej dve točki zaostanka za moštvom z Anfielda.

Ponovno sta brez zmage ostala Chelsea in Manchester United. Londonski modri so doma izpustili prednost dveh golov proti Sheffield Unitedu (2:2), medtem ko "rdeči vragi" v gosteh niso uspeli streti Southamptona (1:1).

Tržnica Handanović spet združil moči s slovitim Čilencem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.