Seznam risov daljši tudi s hokejisti Olimpije in Jesenic

Foto: Profimedia risi
Na seznamu tudi pet hokejistov iz pravkar končanega državnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Selektor hokejske reprezentance Kari Savolainen je objavil seznam igralcev, ki bodo v sredo, 18. aprila odpotovali na Dunaj, kjer bodo naslednji dan proti izbrani vrsti Avstrije odigrali še zadnjo prijateljsko tekmo pred začetkom svetovnega prvenstva Divizije I-A v Budimpešti.

Na seznamu še vedno ni Sabahudina Kovačeviča, Matic Podlipnika, Klemna Pretnarja in Jurija Repeta, ki imajo obveznosti v svojih klubih, na njej pa so zdaj tudi igralci Sij Acroni Jesenic in SŽ Olimpije, ti so v soboto končali državno prvenstvo. Iz Jesenic je Savolainen poklical Miho Logarja, Aleksandra Magovca in Luko Bašiča, iz Olimpije pa Andreja Hebarja in Miho Zajca.

Finale Jesenice sredi Ljubljane do naslova prvaka

Seznam:

  • Vratarji: Gašper Krošelj, Matija Pintarič, Rok Stojanovič
  • Branilci: Mark Čepon, Blaž Gregorc, Aleš Kranjc, Miha Logar, Aleksander Magovac, Žiga Pavlin, Miha Štebih, Luka Vidmar
  • Napadalci: Luka Bašič, Jan Drozg, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Anže Kuralt, Aleš Mušič, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Anže Ropret, Robert Sabolič, Rok Tičar, Jan Urbas, Miha Verlič, Miha Zajc
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.