Šport
158 ogledov

Seznam risov daljši tudi s hokejisti Olimpije in Jesenic

risi
Na seznamu tudi pet hokejistov iz pravkar končanega državnega prvenstva.

Selektor hokejske reprezentance Kari Savolainen je objavil seznam igralcev, ki bodo v sredo, 18. aprila odpotovali na Dunaj, kjer bodo naslednji dan proti izbrani vrsti Avstrije odigrali še zadnjo prijateljsko tekmo pred začetkom svetovnega prvenstva Divizije I-A v Budimpešti.

Na seznamu še vedno ni Sabahudina Kovačeviča, Matic Podlipnika, Klemna Pretnarja in Jurija Repeta, ki imajo obveznosti v svojih klubih, na njej pa so zdaj tudi igralci Sij Acroni Jesenic in SŽ Olimpije, ti so v soboto končali državno prvenstvo. Iz Jesenic je Savolainen poklical Miho Logarja, Aleksandra Magovca in Luko Bašiča, iz Olimpije pa Andreja Hebarja in Miho Zajca.

hokej Olimpija - Jesenice Finale Šport Jesenice sredi Ljubljane do naslova prvaka

Seznam:

  • Vratarji: Gašper Krošelj, Matija Pintarič, Rok Stojanovič
  • Branilci: Mark Čepon, Blaž Gregorc, Aleš Kranjc, Miha Logar, Aleksander Magovac, Žiga Pavlin, Miha Štebih, Luka Vidmar
  • Napadalci: Luka Bašič, Jan Drozg, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Anže Kuralt, Aleš Mušič, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Anže Ropret, Robert Sabolič, Rok Tičar, Jan Urbas, Miha Verlič, Miha Zajc
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.