Shaqov ne tujini, ja vlogi rezervista

Foto: Žurnal24 Sezono sta končala poražena. LeBron novo priložnost išče v Miamiju, Shaq očitno
Še ta teden bo Shaquille O'Neal sprejel odločitev, kje bo nadaljeval in najverjetneje končal kariero. Zagotovo ostaja v ligi NBA. Kot pravijo ligaški viri, je tik pred podpisom pogodbe za rezervo pri Boston Celticsih.
Oglej si celoten članek
Shaquille O'Neal je bil z Los Angeles Lakers prvak trikrat, četrtič mu je uspelo z Miami Heati.

Minulo sezono sta bila LeBron James in Shaquille O'Neal soigralca. Pri Cleveland Cavaliersih nista dosegla, kar sta napovedovala pred začetkom prvenstva: šampionskih prstanov. V naslednji sezoni bo kralj cilj poskušal izpolniti pri Miami Heatih, 38-letni center pa novo sredino še išče. Kaj lahko se zgodi, da si bosta stala nasproti že na uvodni tekmi nove sezone. Vse glasnejše so govorice, da bo Shaq prvič v karieri adut s klopi, in sicer pri ... Boston Celticsih. Ti bodo 26. oktobra prvi nasprotniki Heatov. Nba.com piše in citira ligaške vire, da je Shaq tik pred dogovorom s Celtics, kar bi pomenilo, da bosta zanje igrala dva O'Neala, saj je pred tedni z njimi podpisal tudi Jermaine O'Neal. Boston centre išče zaradi upokojitve Rasheeda Wallacea in poškodbe Kendricka Perkinsa.

Vem, da bom igral v NBA. V tujini? Ne.
Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal ima za sabo eno svojih slabših sezon (s povprečjem 12 točk in 6,7 skoka na srečanje). Del sezone zaradi poškodbe sploh ni igral. Predvsem v končnici je bil le klavrna podoba svojih šampionskih časov: prepočasen in premalo okreten. Vseeno je dobival prednost pred Zydrunasom Ilgauskasom in tako pravijo, da je prav to povzročilo nemire v slačilnici Cavaliersov in posledično vodilo do prezgodnjega izpada. Tank, kot so ga nekoč klicali, je odločen, da se v novi sezoni vrne v boljši formi in v moštvo, s katerim bo imel možnost bitke za prvaka. Možnost selitve v Evropo, o kateri se je govorilo pred nekaj dnevi, je zavrnil. "Vem, da bom igral v NBA. V tujini? Ne. Odločitev bom sprejel v dnevu ali dveh," je dejal v torek zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.