Shaquille O'Neal pomagal pri prometni nesreči

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
V objavljenem videu je videti, kako prispe policija in kako se košarkar simpatično pozdravi z organi reda in miru.
Oglej si celoten članek

Da so največji športni zvezdniki povsem običajni ljudje, je dokazal tudi nekdanji košarkar lige NBA Shaquille O'Neal. V ponedeljek se je na domači Floridi izkazal tudi kot pomočnik pri prometni nezgodi.

Kot so na družbenem omrežju Facebook zapisali na policiji v Alachua Countyju, je 48-letni O'Neal v ponedeljek videl okvaro avtomobila, nesebično ustavil ter pomagal voznici. "Ustavil je, da preveri, če je z voznico vse v redu in skupaj z njo počakal, da pride policija," je zapisal lokalni šerif.

Le kaj je mislil? NBA as mora v karanteno zaradi najbolj neumnega razloga

xxx

V objavljenem videu je videti tudi, kako prispe policija in kako se košarkar simpatično pozdravi z organi reda in miru. Ko je prišla uradna policijska pomoč, se je O'Neal le še poslovil in nadaljeval svojo pot. Razlog za nesrečo pa je bila po videnem sodeč počena pnevmatika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:02 15. Julij 2020.

    Kolesaril sem po Dalmaciji in ob srečanju dveh avtov , je enemu odbilo zunanje ogledalo ! Eden je peljal naprej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.