Shiffrinova čaka na svojo usodo

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin čaka na rezultate magnetne resonance po poškodbi kolena, ki jo je utrpela pred veleslalomsko tekmo v Areju.
Oglej si celoten članek

Najboljša slalomistka na svetu in - kot kaže - edina prava tekmica rojakinje Lindsey Vonn za veliki kristalni globus, Mikaela Shiffrin, ni nastopila na tretjem veleslalomu za dekleta v letošnji sezoni, saj je med ogrevanjem staknila poškodbo kolena.

Dvajsetletnica je med ogrevanjem grdo padla, zato so jo še pred začetkom tekme prepeljali v bolnišnico, kjer je opravila preiskavo z magnetno resonanco. Rezultati naj bi bila znani tekom popoldneva.

''V bistvu se je zvrnila v mrežo. Na rezultate MRI bo treba nekoliko počakati,'' je povedal agent Kilian Albrecht. Američanka je novico delila s svojimi oboževalci na družabnem omrežju Facebook in jih pred finalno vožnjo pozvala, naj navijajo za Vonnovo. Dodatne stisnjene pesti so se očitno obrestovale.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.