Šport > Zimski športi
17 ogledov

Shiffrinova čaka na svojo usodo

mikaela shiffrin EPA
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin čaka na rezultate magnetne resonance po poškodbi kolena, ki jo je utrpela pred veleslalomsko tekmo v Areju.

Najboljša slalomistka na svetu in - kot kaže - edina prava tekmica rojakinje Lindsey Vonn za veliki kristalni globus, Mikaela Shiffrin, ni nastopila na tretjem veleslalomu za dekleta v letošnji sezoni, saj je med ogrevanjem staknila poškodbo kolena.

Dvajsetletnica je med ogrevanjem grdo padla, zato so jo še pred začetkom tekme prepeljali v bolnišnico, kjer je opravila preiskavo z magnetno resonanco. Rezultati naj bi bila znani tekom popoldneva.

''V bistvu se je zvrnila v mrežo. Na rezultate MRI bo treba nekoliko počakati,'' je povedal agent Kilian Albrecht. Američanka je novico delila s svojimi oboževalci na družabnem omrežju Facebook in jih pred finalno vožnjo pozvala, naj navijajo za Vonnovo. Dodatne stisnjene pesti so se očitno obrestovale.

Here's an update- I fell during free skiing on the race hill and I'm waiting for an MRI this afternoon to see what's...

Posted by Mikaela Shiffrin on 12. december 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.