Shiffrinova se po padcu vrača v ZDA

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mikaela Schiffrin se po padcu na ogrevanju v Äreju vrača v domovino.
Oglej si celoten članek

"Domov se vračam na pregled. Imam težave s kolenskimi vezmi, upam, da ne gre za hujšo poškodbo. Polna diagnoza in proces rehabilitacije bosta znana po obisku zdravnikov v domovini," je svojim navijačem sporočila ameriška šampionka Mikaela Shiffrin, ki je sicer zelo uspešno odprla sezono, za rojakinjo Lindsey Vonn pa zdaj v skupni razvrstitvi zaostaja 104 točke. Shiffrinova je zmagala na dveh slalomih, v Aspenu z rekordno razliko 3,07 sekunde. Pri ameriški ekipi še niso podali uradne izjave o njeni poškodbi, saj še čakajo na podrobnosti.

Na veleslalomski tekmi v Äreju se je poškodovala tudi domačinka Sara Hector. "Upam, da bo z onema OK. Smučanje potrebuje Mikaelo in Saro. Res si ne moremo privoščiti, da izgubimo še nekaj športnic. Resnično upam, da bo z njima vse v redu," je ob poškodbah tekmic dejala Vonnova.

Ta ob 'premoru' Tine Maze in hudi poškodbi Anne Fenninger prave tekmice v boju za veliki kristalni globus ne bo imela, če bo z belih strmin odsotna tudi Shiffrinova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.