Šport
37 ogledov

Shiffrinova se po padcu vrača v ZDA

shiffrin facebook Facebook
Mikaela Schiffrin se po padcu na ogrevanju v Äreju vrača v domovino.

"Domov se vračam na pregled. Imam težave s kolenskimi vezmi, upam, da ne gre za hujšo poškodbo. Polna diagnoza in proces rehabilitacije bosta znana po obisku zdravnikov v domovini," je svojim navijačem sporočila ameriška šampionka Mikaela Shiffrin, ki je sicer zelo uspešno odprla sezono, za rojakinjo Lindsey Vonn pa zdaj v skupni razvrstitvi zaostaja 104 točke. Shiffrinova je zmagala na dveh slalomih, v Aspenu z rekordno razliko 3,07 sekunde. Pri ameriški ekipi še niso podali uradne izjave o njeni poškodbi, saj še čakajo na podrobnosti.

Na veleslalomski tekmi v Äreju se je poškodovala tudi domačinka Sara Hector. "Upam, da bo z onema OK. Smučanje potrebuje Mikaelo in Saro. Res si ne moremo privoščiti, da izgubimo še nekaj športnic. Resnično upam, da bo z njima vse v redu," je ob poškodbah tekmic dejala Vonnova.

Ta ob 'premoru' Tine Maze in hudi poškodbi Anne Fenninger prave tekmice v boju za veliki kristalni globus ne bo imela, če bo z belih strmin odsotna tudi Shiffrinova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.