Si želite v živo ogledati Luko? Slovenija pred SP s tremi domačimi tekmami

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Luka Dončić in druščina bodo pred odhodom na SP trikrat nastopili pred slovenskimi navijači.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška košarkarska reprezentanca bo v pripravah na svetovno prvenstvo odigrala tri prijateljske tekme v Sloveniji. Njeni tekmeci bodo Kitajska, Grčija in Hrvaška.

Reprezentanca bo s pripravami predvidoma začela 17. julija. Za uvod se bodo Slovenci 25. julija v celjskem Zlatorogu pomerili s Kitajci, 2. avgusta bodo v Stožicah gostili Grke, dva dni kasneje pa se bodo z istim tekmecem pomerili še v Atenah.

Foto: Epa Luka Dončić Slovenija

Iz Grčije se bo reprezentančna zasedba vrnila v Stožice, kjer se bo 8. avgusta srečala s Hrvaško, nato pa bo sledil nastop na zvezdniškem turnirju v Malagi. V okviru praznovanja stote obletnice španske košarkarske zveze se bosta v petek, 11. avgusta, pomerili Slovenija in Španija, dan kasneje se bodo Luka Dončić in druščina srečali še z Združenimi državami Amerike.

Po vrnitvi v domovino bo slovenska izbrana vrsta poletela na Japonsko, kjer bo opravila zaključni del priprav pred začetkom prvenstva, kjer bo od 25. avgusta do 10. septembra igrala v skupini z Venezuelo, Gruzijo in Zelenortskimi otoki.

Vstopnice za dvoboja s Kitajsko in Hrvaško so še na voljo, medtem ko je Telemachov spektakel proti Grčiji že razprodan.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:26 30. Maj 2023.

    boli nas kiki....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.