Silva ''meščan'' vsaj do leta 2017

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Španski nogometaš David Silva je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem. Silva naj bi v tabour angleških prvakov ostal do leta 2017, v tem času pa si želi predvsem osvajati najprestižnejše lovorike.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni reprezentant David Silva se pri angleškemu prvaku Manchester Cityju odlično počuti, zato se je odločil, da z njim še podaljša pogodbo. Prejšnji dogovor ga je zavezoval, da mora ostati do leta 2014, zdaj pa je pogodbo podaljšal še za tri leta in naj bi bil igralec Cityja do leta 2017. "Naj bo v naslednjih petih letih vsaj tako, kot je bilo v mojih prvih dveh pri Cityju. Želim pa si še več, v glavi imam predvsem osvajanje lige prvakov. Menim, da imamo za to v naslednjih letih lepe možnosti, zato sem se tudi odločil, da podaljšam pogodbo. Prav tako pa lahko rečem, da se tu že počutim kot doma," je dejal Silva, ki je na Otok prišel iz Valencie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.