Šport > Nogomet
15 ogledov

Silva ''meščan'' vsaj do leta 2017

David Silva Žurnal24 main
Španski nogometaš David Silva je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem. Silva naj bi v tabour angleških prvakov ostal do leta 2017, v tem času pa si želi predvsem osvajati najprestižnejše lovorike.

Španski nogometni reprezentant David Silva se pri angleškemu prvaku Manchester Cityju odlično počuti, zato se je odločil, da z njim še podaljša pogodbo. Prejšnji dogovor ga je zavezoval, da mora ostati do leta 2014, zdaj pa je pogodbo podaljšal še za tri leta in naj bi bil igralec Cityja do leta 2017. "Naj bo v naslednjih petih letih vsaj tako, kot je bilo v mojih prvih dveh pri Cityju. Želim pa si še več, v glavi imam predvsem osvajanje lige prvakov. Menim, da imamo za to v naslednjih letih lepe možnosti, zato sem se tudi odločil, da podaljšam pogodbo. Prav tako pa lahko rečem, da se tu že počutim kot doma," je dejal Silva, ki je na Otok prišel iz Valencie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.