Šport > Nogomet
21 ogledov

Modra invazija na Santiago Bernabeu

yaya toure manchester city Reuters
V madridskem Realu nimajo veliko časa za reševanje krize, saj jih v prvem kolu Lige prvakov čaka Manchester City. Meščani so v zadnjih mesecih nanizali izjemno statistiko, saj niso izgubili vse od aprila.

navijač bakla dim Manchester City Queens Park Rangers QPR Premier League Anglija | Avtor: EPA EPA
Real Madrid je še vedno v šoku po katastrofalnem začetku španske nogometne lige, kjer po štirih kolih za Barcelono zaostaja že osem točk. Za nameček je nezadovoljen Cristiano Ronaldo, medtem ko José Mourinho obupuje nad svojo ekipo. A Madridčani nimajo časa za notranje razprtije, saj na Santiago Bernabeu prihaja Manchester City, ki je neporažen že zadnjih 13 zaporednih obračunov. Od aprila so angleški prvaki nanizali 11 zmag in dva neodločena izida.

jose mourinho manchester city QPR | Avtor: Reuters Reuters
Zadnji poraz je četi Roberta Mancinija aprila prizadejal Arsenal, od takrat pa so meščani nanizali boljšo statistiko od moštev, kot so Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Borussia, PSG in Juventus, ki so v zadnjih mesecih okusili grenkobo poraza. Roberto Mancini poudarja, da je ekipa pred obračunom v španski prestolnici samozavestna, čeprav je na zadnji premierligaški tekmi proti Stoku iztržila le točko. ''Mislim, da smo dozoreli kot ekipa, zato bomo veliko konkurenčnejši. Verjamemo v svoje sposobnosti,'' dodaja Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.