Silva raje s Torresom kot proti njemu

Foto: Žurnal24 Silva na tekmi 1. kola proti Tottenhamu.(Foto: Reuters)
V ponedeljek bo na sporedu derbi 2. kola angleške Premier League med M. Cityjem in L'poolom. Letošnja okrepitev modrih David Silva pred tekmo priznava: "Torres lahko v katerem koli trenutku odloči tekmo.''
Oglej si celoten članek

Vsi vemo, da je Fernando izjemen igralec. V katerem koli trenutku lahko odloči tekmo.
David Silva

Silva Fernanda Torresa, sicer reprezentančnega kolega, zelo dobro pozna, skrbita pa ga nepredvidljivost in kvaliteta svetlolasega nogometaša Liverpoola. Silva je s Torresom odigral že veliko reprezentančnih tekem, nazadnje sta skupaj s Španijo osvojila naslov svetovnega prvaka 2010 v Južnoafriški republiki.

Za Sky Sports je Silva priznal, da ''raje igra s Torresom, kot proti njemu.''

''Vsi vemo, da je Fernando izjemen igralec. V katerem koli trenutku lahko odloči tekmo,'' je še dodal Silva, ki bo v ponedeljek skupaj s soigralci pričakal Liverpool, ki je v prvem kolu remiziral z Arsenalom.

Za Silvo bo to prva uradna tekma na domačem stadionu Manchestra Cityja. ''Želim si zmage, saj bo to moja prva domača tekma. Upam, da bomo začeli dobro.'' V prvem kolu je Manchester City remiziral na gostovanju pri Tottenhamu (0:0).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.