Šport > Nogomet
24 ogledov

Silva raje s Torresom kot proti njemu

Silva na tekmi 1. kola proti Tottenhamu.(Foto: Reuters) Žurnal24 main
V ponedeljek bo na sporedu derbi 2. kola angleške Premier League med M. Cityjem in L'poolom. Letošnja okrepitev modrih David Silva pred tekmo priznava: "Torres lahko v katerem koli trenutku odloči tekmo.''

Vsi vemo, da je Fernando izjemen igralec. V katerem koli trenutku lahko odloči tekmo.
David Silva

Silva Fernanda Torresa, sicer reprezentančnega kolega, zelo dobro pozna, skrbita pa ga nepredvidljivost in kvaliteta svetlolasega nogometaša Liverpoola. Silva je s Torresom odigral že veliko reprezentančnih tekem, nazadnje sta skupaj s Španijo osvojila naslov svetovnega prvaka 2010 v Južnoafriški republiki.

Za Sky Sports je Silva priznal, da ''raje igra s Torresom, kot proti njemu.''

''Vsi vemo, da je Fernando izjemen igralec. V katerem koli trenutku lahko odloči tekmo,'' je še dodal Silva, ki bo v ponedeljek skupaj s soigralci pričakal Liverpool, ki je v prvem kolu remiziral z Arsenalom.

Za Silvo bo to prva uradna tekma na domačem stadionu Manchestra Cityja. ''Želim si zmage, saj bo to moja prva domača tekma. Upam, da bomo začeli dobro.'' V prvem kolu je Manchester City remiziral na gostovanju pri Tottenhamu (0:0).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.