Simpatična Nemka po dvoboju neprepoznavna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Borilni športi zahtevajo svoj davek. To je na svoji koži občutila nemška boksarka.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna se je v nemškem Gersthofnu odvil dvoboj za naslov v superlahki kategoriji organizacije BDB. Pomerili sta se domačinka Cheyenne Hanson in Ukrajinka Alina Zajceva.

Dvoboj se je končal že v drugi rundi, s tehničnim nokavtom je slavila Hansonova. A tega po fotografijah ne bi mogli sklepati.

Je res lagal? "Tyson Fury sploh ni njegovo pravo ime"

Sodniki so namreč prekinili boj zaradi konstantnih nedovoljenih udarcev s čelom s strani Ukrajinke. Po enem od njih je na obrazu Nemke nastal ogromen hematom. 

Sledila je prekinitev in po pregledu zdravniškega osebja je bila podana ocena, da Hansonova ne more nadaljevati. Zaradi nedovoljenih potez tekmice ji je pripadla tudi zmaga.

Po dvoboju je 23-letnica iz Augsburga na družbenih omrežjih pokazala posledice ravsanja z Zajcevo. Vsekakor bo potrebovala kar nekaj časa, da bo okrevala v popolnosti.

Cheyenne "Pepper" Hanson ima za seboj sicer devet profesionalnih boksarskih dvobojev. Osem jih je dobila, od tega šest z nokavtom.

Foto: Instagram Cheyenne Hanson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.