Šport
6180 ogledov

Simpatična Nemka po dvoboju neprepoznavna

Cheyenne Hanson Instagram
Borilni športi zahtevajo svoj davek. To je na svoji koži občutila nemška boksarka.

Pretekli konec tedna se je v nemškem Gersthofnu odvil dvoboj za naslov v superlahki kategoriji organizacije BDB. Pomerili sta se domačinka Cheyenne Hanson in Ukrajinka Alina Zajceva.

Dvoboj se je končal že v drugi rundi, s tehničnim nokavtom je slavila Hansonova. A tega po fotografijah ne bi mogli sklepati.

tyson fury Je res lagal? Šport "Tyson Fury sploh ni njegovo pravo ime"

Sodniki so namreč prekinili boj zaradi konstantnih nedovoljenih udarcev s čelom s strani Ukrajinke. Po enem od njih je na obrazu Nemke nastal ogromen hematom. 

Sledila je prekinitev in po pregledu zdravniškega osebja je bila podana ocena, da Hansonova ne more nadaljevati. Zaradi nedovoljenih potez tekmice ji je pripadla tudi zmaga.

Po dvoboju je 23-letnica iz Augsburga na družbenih omrežjih pokazala posledice ravsanja z Zajcevo. Vsekakor bo potrebovala kar nekaj časa, da bo okrevala v popolnosti.

Cheyenne "Pepper" Hanson ima za seboj sicer devet profesionalnih boksarskih dvobojev. Osem jih je dobila, od tega šest z nokavtom.

Cheyenne Hanson | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice