Sin člana zlate generacije v Anglijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na Otok se seli tudi Sven Karić.
Oglej si celoten članek

Po pisanju Ekipe bosta za angleškega drugoligaša Derby County odslej igrala dva Slovenca. Osemnajstletnemu Timiju Maxu Elšniku, ki je za Derby že zbral nekaj nastopov v pokalnih tekmovanjih, se bo pridružil Sven Karić, sin nekdanjega slovenskega reprezentanta in člana zlate generacije Amirja Karića.

Sven Karić že nekaj časa ni želel podpisati profesionalne pogodbe z Mariborom, v zadnjem času mu je zaradi tega klub izrekel tudi suspenz. A zdaj je saga nadarjenega nogometaša, ki je bil tudi na preizkušnji pri Dinamu in naj bi jo celo dobro prestal, končana. Branilec je opravil preizkušnjo v Angliji in si zagotovil sodelovanje z Derby Countyjem.

Trenutno šestouvrščeni klub lige Championship, prav šesto mesto še prinaša play-off za preboj v Premier League, je z mladim Slovencem, ta bo marca dopolnil 19 let, podpisal pogodbo za naslednji dve leti in pol.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.