Šport > Nogomet
168 ogledov

Sin člana zlate generacije v Anglijo

Sven Karić, Timi Max Elšnik Profimedias
Na Otok se seli tudi Sven Karić.

Po pisanju Ekipe bosta za angleškega drugoligaša Derby County odslej igrala dva Slovenca. Osemnajstletnemu Timiju Maxu Elšniku, ki je za Derby že zbral nekaj nastopov v pokalnih tekmovanjih, se bo pridružil Sven Karić, sin nekdanjega slovenskega reprezentanta in člana zlate generacije Amirja Karića.

Sven Karić že nekaj časa ni želel podpisati profesionalne pogodbe z Mariborom, v zadnjem času mu je zaradi tega klub izrekel tudi suspenz. A zdaj je saga nadarjenega nogometaša, ki je bil tudi na preizkušnji pri Dinamu in naj bi jo celo dobro prestal, končana. Branilec je opravil preizkušnjo v Angliji in si zagotovil sodelovanje z Derby Countyjem.

Trenutno šestouvrščeni klub lige Championship, prav šesto mesto še prinaša play-off za preboj v Premier League, je z mladim Slovencem, ta bo marca dopolnil 19 let, podpisal pogodbo za naslednji dve leti in pol.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.