Sin LeBrona Jamesa zaigral prvič po srčnem zastoju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bronny James, sin LeBrona Jamesa, se je manj kot pol leta po nenadnem zastoju srca spet vrnil pod košarkarske obroče.
Oglej si celoten članek

Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu debitiral na tekmi univerzitetne košarke, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Slavni oče, ki je sedel ob igrišču in snemal dogajanje z mobilnim telefonom, je spremljal Bronnyja Jamesa, ki je vstopil na igrišče s klopi v prvem polčasu. Njegovo moštvo univerze Južne Kalifornije (USC) je sicer po podaljšku izgubilo proti Long Beach Statu z 79:84.

Sin slavnega očeta z vzdevkom kralj James je igral 16 minut in dosegel štiri točke s tremi skoki, z dvema podajama, dvema ukradenima žogama in blokado.

Foto: Profimedia Bronny James

Julija se je zgrudil med vadbo, zdravili so ga na kliniki Cedars-Sinai v Los Angelesu, kasneje so razkrili, da trpi za prirojeno srčno napako.

Novembra je dobil zdravniško dovoljenje za vrnitev h košarkarskim dejavnostim in kmalu zatem se je vrnil na trening s soigralci iz USC.

Ob vrnitvi Bronnyja Jamesa pod obroča je bil Galen Center v središču Los Angelesa nabito poln, LeBron James pa je ob igrišču sedel v spremstvu hčerke Zhuri in sina Brycea, ki igra košarko za srednjo šolo Sierra Canyon.

Šok Sinu LeBrona Jamesa zastalo srce Šport Dobra novica: LeBronov sin že v domači postelji

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.