Šport > Košarka
4940 ogledov

Sinu LeBrona Jamesa zastalo srce

Bronny James Profimedia
Najstarejši sin LeBrona Jamesa se je nenadoma zgrudil med treningom svojega moštva USC Trojans.

Bronny James, prvorojenec legendarnega LeBrona Jamesa, je doživel srčni zastoj med ponedeljkovim treningom študentske ekipe USC Trojans.

Nadobudnega mladega košarkarja so nezavestnega z rešilcem prepeljali v bolnišnico, kjer so ga sprejeli na oddelek za intenzivno nego.

Njegovo zdravstveno stanje se je medtem izboljšalo in je trenutno izven življenjske nevarnosti, poročajo ameriški mediji.

"Bronny James je na treningu doživel srčni zastoj. Zdravstveno osebjo ga je oskrbelo in odpeljalo v bolnišnico. Njegovo stanje je stabilno in ni več na intenzivnem oddelku. Družina James prosi za spoštovanje in zasebnost, medijem pa se bomo oglasili, ko bo na voljo več informacij," je prek tiskovnega predstavnika sporočila družina.

LeBron James in soproga Savannah sta se v sporočilu za javnost iskreno zahvalila zdravstvenemu osebju in klubskim delavcem, ki so s hitrim posredovanjem rešili življenje njunemu sinu.

 | Avtor: Profimedia Profimedia

Bronny James je vzhajajoča košarkarska zvezda. Nedavno se je pridružil univerzi USC v Kaliforniji, kjer si po poskušal utreti pot v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu.

Njegov oče LeBron, rekorder po številu doseženih točk v ligi NBA, ki bo v kratkem začel že svojo 21. zaporedno sezono med košarkarsko elito, je v preteklosti večkrat dejal, da si želi pred upokojitvijo vsaj enkrat deliti parket s svojim sinom.

Osemintridesetletni James je v karieri igral za Cleveland Cavaliers, Miami Heat in Los Angeles Lakers, z vsemi omenjenimi klubi je tudi osvojil naslov prvaka.

Po štirikrat je bil izbran za najbolj koristnega igralca rednega dela sezone in finala, z ameriško reprezentanco pa je osvojil dve zlati kolajni na olimpijskih igrah v Pekingu 2008 in Londonu 2012 ter bronasto v Atenah 2004.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bronny

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bronny

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.